Intresseanmälan

2018-05-25

Lite om oss...

IDATA startades 1982 i Smålandsstenar och finns sedan 2010 i nya och fräscha lokaler på industriområdet Bredasten i Värnamo. Sedan flytten till Värnamo har vi växt från 22 till ca 40 medarbetare och vi fortsätter att utvecklas.

Att IDATA ska vara en attraktiv arbetsgivare är definierat som ett av fyra målområden för att nå vår vision. Det ska vara utvecklande, kul och engagerande att vara en del av IDATA. Vi är stolta och glada att säga att vi kommit en bit på vägen i vår strävan då vi 2014 fick ta emot pris som Sveriges 14:e bästa arbetsplats för mindre organisationer.

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av kompetenta och engagerade medarbetare.

Känner du igen dig i vår vision och våra ledord - skicka gärna in din ansökan och CV till oss - berätta om din bakgrund, dina erfarenheter och dina mål i arbetslivet.

När du väljer att skicka din ansökan till oss via nedanstående mail ger du samtidigt ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Behandlingen innebär att uppgifterna sparas av IDATA, men kommer inte att tilldelas till tredje part. Uppgifterna sparas i max sex (6) månader. Du kan när som helst återta din ansökan och vi tar då bort alla uppgifter om dig.

För att läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du klicka här.

Du skickar din ansökan till ledigajobb(at)idata.se.

Välkommen!