ARBETA HOS OSS

IDATA är ett företag i stark utveckling. Vi finns i nybyggda lokaler på industriområdet Bredasten i Värnamo och vi är idag drygt 40 stycken som arbetar på IDATA. IDATAs vision är att bli en ledande aktör på den svenska marknaden. För att nå den visionen krävs det att vi som arbetar på IDATA är engagerade experter på de områden vi verkar inom.

Attraktiv arbetsgivare

Att IDATA ska vara en attraktiv arbetsgivare är definierat som ett av fyra målområden för att nå vår vision. Det ska vara utvecklande, kul och engagerande att vara en del av IDATA. Vi är stolta och glada att säga att vi kommit en bit på vägen i vår strävan då vi 2014 fick ta emot pris som Sveriges 14:e bästa arbetsplats för mindre organisationer.

Skicka in din ansökan

Känner du igen dig i vår vision och våra ledord? Tveka inte att skicka in din ansökan och CV till oss - berätta om din bakgrund, dina erfarenheter men också om dina mål i arbetslivet.

När du skickar in din ansökan till oss via nedanstående mail kommer vi att behandla dina personuppgifter. Behandlingen innebär att uppgifterna sparas av IDATA. För att läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i samband med rekrytering kan du klicka här.

För att läsa mer om hur IDATA generellt behandlar personuppgifter klicka här.

Du skickar din ansökan till ledigajobb@idata.se