IDATA söker programmerare

IDATA är ett framgångsrikt och hållbart företag i stark utveckling med verksamhet inom informationslogistik. Vi producerar, arkiverar och distribuerar miljontals samhällsviktiga dokument såsom fakturor, påminnelser och kallelser. I takt med samhällets utveckling förändras även kraven på vår verksamhet och nu behöver vi dig som vill vara med på resan.

Våra medarbetare beskriver oss med ord som effektiva, kreativa, drivande, och utvecklande. Vi är ca 40 medarbetare och omsätter 145 MSEK. Läs mer på www.idata.se.

Gillar du programmering och problemlösning?

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med engagerade programmerare.
Som programmerare hos IDATA är du en viktig del i företagets verksamhet. Du förenklar dagligen för våra kunder genom att omsätta komplexa behov till standardiserade lösningar. Tjänsten utformas till stor del efter din kompetens och dina intressen och består i huvudsak av integrationer med kunders verksamhetssystem, intern systemutveckling och löpande support. Du arbetar med programmering, konfiguration, uppsättning av kundspecifika lösningar, felsökning m.m.

Vi programmerar främst i Java, men växlar dagligen mellan olika programmeringsspråk beroende på vad uppgiften kräver.

Som programmerare arbetar du tillsammans med ett antal kompetenta och engagerade kollegor i ett lösningsorienterat och glatt utvecklingsteam. Personalvård är en självklarhet för oss, det ska vara utvecklande, kul och engagerande att vara en del av IDATA.

Vi söker dig som är i början av karriären och som älskar programmering. Det är inte nödvändigt, men antagligen har du en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom datavetenskap, eller så är du helt enkelt, genom ditt stora intresse för programmering, självlärd. Förhoppningsvis har du med dig ett eller flera programmeringsspråk som du behärskar bra, resten lär vi dig.
Engelska och svenska hanterar du obehindrat i tal och skrift.

Som person har du förmågan att prioritera bland arbetsuppgifter. Du är stresstålig och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Att du har god analys- och felsökningsförmåga, förmågan att ta initiativ och har egen drivkraft med fokus på lösningar är kvaliteter vi värdesätter hos dig.

Arbetstider: Dagtid, Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Företaget har sin huvudverksamhet i Värnamo. En stor del av jobbet kan utföras från annan plats utifrån bostadsort efter överenskommelse med varandra.

CV samt personligt brev skickas till ledigajobb@idata.se med ämnesraden ”Ansökan Programmerare”. För att läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du klicka här

Tjänster tillsätts löpande.